top of page

Elämyksiä, juhlia, virkistyspäiviä ja teematoimintaa!

PALVELUT JA TILAUSTOIMINTA

Metsäretki Aulangolle nuotion ääressä shamaanirummun kuminaa kuunnellen. Etsivien ryhmä kaupungilla etsimässä vihjeitä ryöstetystä arvoesineestä. Glittermeikkejä oikeilta prinsessoilta. Maskeeraukset koko porukalle juhlissa. Yksisarvisia jakamassa yrityksesi esitteitä messuilla. Selfie -piste rekvisiittoineen tapahtumaasi. Pikakurssi roolipelien käytöstä ja vaikutuksesta nuorisotyössä. Taikaliemien oppitunti velho-opettajan toimesta. Vain mielikuvitus on rajana! 

Kaipaako toimistosi pientä piristystä päivään tai haluatko järjestää ikimuistoiset synttärit?

 

Järjestämme alusta asti räätälöityä toimintaa kaiken ikäisille. Toiminta voidaan järjestää sopimuksen mukaan joko Hämeenlinnan toimitilallamme, raikkaassa ulkoilmassa tai asiakkaan omassa lokaatiossa kodista juhlatilaan tai lähimetsään.  Ole rohkeasti yhteydessä omasta ideastasi, liikkeelle voidaan lähteä tietystä teemasta tai vaikka vain ryhmän koosta! 

 Toimintaa järjestää kaksi ohjauksen ja tapahtumatuotannon ammattilaista, jotka ovat kokeneita erilaisten ja eri kokoisten ihmisryhmien ohjaamisesta ja toiminnan suunnittelusta ryhmän toiveet ja tarpeet huomioiden. Oli ryhmä sitten messuhallillinen potentiaalisia asiakkaita, synttärien kokoinen satsi lapsia, viidenkymmenen hengen työporukka seikkailua vailla tai erityisryhmä erityistarpeineen tämä kaksikko suunnittelee toimivan kokonaisuuden! Voit lukea lisää ohjaajista täältä. 

Apua miten paljon juttuja! 

Etkö tiedä mistä lähteä liikkeelle? Ota meihin yhteyttä, niin keskustellaan ja suunnitellaan yhdessä mieleinen kokonaisuus juuri sinun tapahtumaasi! 

Autat meitä löytämään juuri sinulle sopivat ehdotukset ulottuvuusseikkailuun kertomalla seuraavat:

  • Milloin tapahtuma tai juhlat pidetään? Onko päivämäärä ehdoton vai onko siinä joustovaraa?

  • Missä? Meidän juhlatilassamme, sinun kotonasi, työpaikallasi, metsässä vai onko paikka vielä avoin?

  • Kuinka monelle ja millaiselle ryhmälle? Sadan hengen ryhmä insinöörejä vai kuuden hengen viisivuotissynttärit?

  • Onko kyseessä synttärit, polttarit, tyhy-toiminta, messutapahtuma?

  • Minkätyyppistä ohjelmaa toivotaan? Liikunnallista, askartelua, yllätyksellisyyttä, satumaisuutta?

  • Kuinka pitkä tapahtuma on kyseessä? Kaksi tuntia vai koko viikonloppu?

  • Mikä on suurpiirteinen budjetti? 

Juhlat taikakoulussa tai avaruusaluksessa?
Eeppisillä juhlilla ei ole ikärajaa!

Juhlat alkaen 130€ sis.alv.

Juhlat

SYNTTÄRIT

Ihania synttäreitä kaiken ikäisille! Synttäreille voidaan suunnitella yhdessä tietty teema ja erilaista toimintaa, kuten askartelua, mysteeriseikkailu kaupungilla, glittermeikkejä tai pehmomiekkailua! 

POLTTARIT

Hurja koko päivän seikkailu tai elävöittäjien visiitti polttariporukan luo glittermeikkejä tekemään jää varmasti mieleen!

 

Myös erilaiset koulutukset ja kurssit esimerkiksi ilmaisun, kädentaitojen tai pelien saralla ovat mukava tapa viettää rennosti polttareita!

MUUT JUHLAT

Onko joulupukki ja karaoke jo nähty juttu firman pikkujouluissa? Sukukokous kaipaisi muutakin säpinää kuin rusinat pullassa? Ole meihin yhteydessä ja keksitään yhdessä toimintaa, joka saa porukan liekkeihin!

20201101_000408.jpg
20220827_202524.jpg
sdsa.png
Tapahtumat

Jotain uutta firman virkistyspäivään, edustuskojulle, koulutuspäivään tai muuhun tapahtumaasi? 
tapahtumat alkaen 150€ sis.alv.

SEIKKAILURADAT

Seikkailuradat sisältävät tietyn teeman ympärille suunnitellun toiminnallisen kokonaisuuden, jossa eri pisteillä voidaan ratkoa arvoituksia, kisailla tai kerätä tietoa. Taattu hitti kesäleirille tai yritysporukoille!

ELÄVÖITYS

Elävöittäjät tuovat iloa monenlaisiin tilaisuuksiin ja innostavat omalla esimerkillään heittäytymään toimintaan mukaan tai houkuttelevat käymään tapahtumissa tai edustuspöydälläsi! 

TOIMINTAPISTEET

Erilaiset luovat toimintapisteet tuovat kaikenikäisiä yhteen ja jättävät positiivisen vaikutuksen! Glittermeikkejä, kasvomaalauksia, askartelua, kisailua! 

IMG_20200725_145108_931.jpg
20220827_005126.jpg
20220615_183540.jpg

TAPAHTUMAT

Ihastuttavia hahmoja tai ikimuistoisia kokemuksia leireille, festareille, markkinoille ja messuille! Luovaa ja kävijöitä osallistavaa toimintaa oman brändisi ja tavoitteidesi puitteissa.

KOULUTUKSET

Erilaiset ammattitaitoiset koulutukset ryhmille räätälöityinä kokonaisuuksina. Osaamisalueeseemme kuuluuvat mm. pelit, pelillisyys, ilmaisu, käsityöt, askartelu ja maskeeraus. 

VIRKISTYSPÄIVÄT

Virkistystä työpaikalle tai vaikka perheelle! Virkistyspäivään voidaan suunnitella isompia tai pienempiä kokonaisuuksia mielenkiinnon kohteiden mukaan lautapelien pelailusta koko päivän metsäseikkailuihin.

IMG-20220709-WA0025.jpg
20210618_122946.jpg
ulottuvuusmatkat_yrittäjät.jpg
Tilat

Tila tapahtumalle, juhlalle, kerholle, kurssille, työpajalle tai palaverille?

Kaipaatko kokous- tai juhlatilaa tai haluaisitko järjestää jonkin kurssin, mutta tilat ovat kiven alla? Yli 100m2 toimitilamme on täysin muunneltavissa toiveiden mukaan esimerkiksi postapokalyptiseksi bunkkeriksi, avaruusalukseksi, yksisarvisparatiisiksi, velhon mökiksi tai moniin muihin eri teemoihin. Tilaan on mahdollista saada värivaloja, äänilaitteisto ja videotykki. Tilassa on runsaasti pöytätilaa läppäreille, askartelulle tai käsitöille, tarvittaessa lattiatilan saa tyhjäksi ja tanssisalina toimineen tilan muunnettua sopivaksi vaikka ilmaisuharjoituksiin tai joogaamiseen!

 

Pöytätilaa on noin 30-40 henkilölle, toiminnallisempaan ohjelmaan tila sopii parhaiten 15-20 hengelle. Tilassa on myös langaton nettiyhteys. Tiloihin kuuluu myös wc ja pieni keittiö.

Lisämaksusta järjestämme myös ohjelmaa omaan tapahtumaasi, esimerkiksi rentoutuksen, taidetuokion tai väliaikaverryttelyn, sekä kahvitarjoilun tai välipalan. Tilan pystyy varaamaan myös yöaikaan, mutta tiloissa ei voi yöpyä. 

 

​Hinta ilman lisäohjelmaa / somistusta alkaen 60€/h sis.alv.

Lisänä otettu ohjelma tai koko päivän mittainen tilavaraus vaikuttaa hintaan ja lopullinen hinta lasketaan erikseen.

OTA YHTEYTTÄ

Lähetetään viestiä ulottuvuuteen 404X3... Viesti lähetetty, kiitos!

UM_Blacktext_2.png

MATKATOIMISTOSI ULOTTUVUUKSIEN VÄLILLÄ

bottom of page