Elämyksiä, juhlia, virkistyspäiviä ja teematoimintaa!

PALVELUT JA TILAUSTOIMINTA

Metsäretki Aulangolle nuotion ääressä shamaanirummun kuminaa kuunnellen. Etsivien ryhmä kaupungilla etsimässä vihjeitä ryöstetystä arvoesineestä. Glittermeikkejä oikeilta prinsessoilta. Maskeeraukset koko porukalle juhlissa. Yksisarvisia jakamassa yrityksesi esitteitä messuilla. Selfie -piste rekvisiittoineen tapahtumaasi. Pikakurssi roolipelien käytöstä ja vaikutuksesta nuorisotyössä. Taikaliemien oppitunti velho-opettajan toimesta. Vain mielikuvitus on rajana! 

Kaipaako toimistosi pientä piristystä päivään tai haluatko järjestää ikimuistoiset synttärit?

 

Järjestämme alusta asti räätälöityä toimintaa kaiken ikäisille. Toiminta voidaan järjestää sopimuksen mukaan joko Hämeenlinnan toimitilallamme, raikkaassa ulkoilmassa tai asiakkaan omassa lokaatiossa kodista juhlatilaan tai lähimetsään.  Ole rohkeasti yhteydessä omasta ideastasi, liikkeelle voidaan lähteä tietystä teemasta tai vaikka vain ryhmän koosta! 

 Toimintaa järjestää kaksi ohjauksen ja tapahtumatuotannon ammattilaista, jotka ovat kokeneita erilaisten ja eri kokoisten ihmisryhmien ohjaamisesta ja toiminnan suunnittelusta ryhmän toiveet ja tarpeet huomioiden. Oli ryhmä sitten messuhallillinen potentiaalisia asiakkaita, synttärien kokoinen satsi lapsia, viidenkymmenen hengen työporukka seikkailua vailla tai erityisryhmä erityistarpeineen tämä kaksikko suunnittelee toimivan kokonaisuuden! Voit lukea lisää ohjaajista täältä. 

Klikkaa alta mistä palvelusta olet kiinnostunut!

 

Juhlat taikakoulussa tai avaruusaluksessa?
Eeppisillä juhlilla ei ole ikärajaa!

SYNTTÄRIT

Ihania synttäreitä kaiken ikäisille! Synttäreille voidaan suunnitella yhdessä tietty teema ja erilaista toimintaa, kuten askartelua, mysteeriseikkailu kaupungilla, glittermeikkejä tai hauskoja leikkejä! 

POLTTARIT

Hurja koko päivän seikkailu tai elävöittäjien visiitti polttariporukan luo glittermeikkejä tekemään jää varmasti mieleen!

 

Myös erilaiset koulutukset ja kurssit esimerkiksi ilmaisun, kädentaitojen tai pelien saralla ovat mukava tapa viettää rennosti polttareita!

MUUT JUHLAT

Onko joulupukki ja karaoke jo nähty juttu firman pikkujouluissa? Sukukokous kaipaisi muutakin säpinää kuin rusinat pullassa? Ole meihin yhteydessä ja keksitään yhdessä toimintaa, joka saa porukan liekkeihin!

20201101_000408.jpg
20211206_182438.jpg
20210124_161319_mh1611690463129.jpg
 

Jotain uutta firman virkistyspäivään, edustuskojulle, koulutuspäivään tai muuhun tapahtumaasi? 

SEIKKAILURADAT

Seikkailuradat sisältävät tietyn teeman ympärille suunnitellun toiminnallisen kokonaisuuden, jossa eri pisteillä voidaan ratkoa arvoituksia, kisailla tai kerätä tietoa. Taattu hitti kesäleirille tai yritysporukoille!

ELÄVÖITYS

Elävöittäjät tuovat iloa monenlaisiin tilaisuuksiin ja innostavat omalla esimerkillään heittäytymään toimintaan mukaan tai houkuttelevat käymään tapahtumissa tai edustuspöydälläsi! 

TOIMINTAPISTEET

Erilaiset luovat toimintapisteet tuovat kaikenikäisiä yhteen ja jättävät positiivisen vaikutuksen! Glittermeikkejä, kasvomaalauksia, askartelua, kisailua! 

IMG_20200725_145108_931.jpg
Share from Pixlr.jpg
18113326477190260.jpg

TAPAHTUMAT

Ihastuttavia hahmoja tai ikimuistoisia kokemuksia leireille, festareille, markkinoille ja messuille! Luovaa ja kävijöitä osallistavaa toimintaa oman brändisi ja tavoitteidesi puitteissa.

KOULUTUKSET

Erilaiset ammattitaitoiset koulutukset ryhmille räätälöityinä kokonaisuuksina. Osaamisalueeseemme kuuluuvat mm. pelit, pelillisyys, ilmaisu, käsityöt, askartelu ja maskeeraus. 

VIRKISTYSPÄIVÄT

Virkistystä työpaikalle tai vaikka perheelle! Virkistyspäivään voidaan suunnitella isompia tai pienempiä kokonaisuuksia mielenkiinnon kohteiden mukaan lautapelien pelailusta koko päivän metsäseikkailuihin.

20190603_192421.jpg
20200729_164822.jpg
ulottuvuusmatkat_yrittäjät.jpg
Fidget Spinner in Action
 

Tila tapahtumalle, juhlalle, kerholle, kurssille, työpajalle tai palaverille?

Kaipaatko kokous- tai juhlatilaa, haluaisitko järjestää jonkin kurssin, mutta tilat ovat kiven alla? Yli 100m2 toimitilamme on täysin muunneltavissa toiveiden mukaan esimerkiksi postapokalyptiseksi bunkkeriksi, avaruusalukseksi, yksisarvisparatiisiksi, velhon mökiksi tai moniin muihin eri teemoihin. Tilaan on mahdollista saada värivaloja, äänilaitteisto ja videotykki. Tilassa on runsaasti pöytätilaa läppäreille, askartelulle tai käsitöille, tarvittaessa lattiatilan saa tyhjäksi ja tanssisalina toimineen tilan muunnettua sopivaksi vaikka ilmaisuharjoituksiin tai joogaamiseen!

 

Pöytätilaa on 20-30 henkilölle, toiminnallisempaan ohjelmaan tila sopii parhaiten 10-15 hengelle. Tilassa on myös langaton nettiyhteys. Tiloihin kuuluu myös wc ja pieni keittiö jääkaapilla, mikrolla ja pienellä uunilla ja hellalla. 

Lisämaksusta järjestämme myös ohjelmaa omaan tapahtumaasi, esimerkiksi palaveriin rentoutuksen tai väliaikaverryttelyn, sekä juoma- ja ruokatarjoilun. Voit järjestää juoma- ja ruokatarjoilun myös itse. Tilan pystyy varaamaan myös yöaikaan, mutta tiloissa ei voi yöpyä. 

 

​Hinta:

Koko tila keittiöineen 70€/h (sis.alv.)

Lisänä otettu ohjelma tai koko päivän mittainen tilavaraus vaikuttaa hintaan ja lopullinen hinta lasketaan erikseen.

Pienemmät tilat sopimuksen mukaan. 

 

Yö-aikaan klo 24-06 +10€/h (sis.alv)

Kysy erikseen tarjousta kokonaisesta palvelupaketista, useamman kerran tai koko päivän varauksesta! 

20201001_172222_edited
20201001_172222_edited

press to zoom
17846287478399961
17846287478399961

press to zoom
20200507_131700_edited
20200507_131700_edited

press to zoom
20201001_172222_edited
20201001_172222_edited

press to zoom
1/6

Esimerkkejä

Hahmo synttäreille

Tilaa lasten, nuorten tai aikuisten syntymäpäiville jokin hahmo ilahduttamaan juhlaväkeä. Haluatko vieraaksi prinsessan, noidan, piraatin, merenneidon, taikaotuksen tai vaikkapa shamaanin? Mahdollisuuksia on monia! 

 

Valikoimassa ei ole tunnettuja hahmoja, vaan henkilökuntamme kehittelee itse hahmonsa toiveiden pohjalta. Hahmo voi olla kuitenkin kotoisin jostain tunnetusta paikasta, kuten Kaunottaren ja hirviön linnasta, joulupukin pajasta tai vaikkapa Tylypahkasta.

Hahmo voi tilauksesta tuoda jotain mukanaan, oli kyseessä sitten lahja tai ohjelmanumero. Haluatko synttäreille jotain aktiviteettia, kuten askartelua, taistelua (pehmomiekoilla tai NERF-aseilla) tai muuta ohjelmanumeroa? Meiltä onnistuu monet menetelmät kaikenikäisille!

Esimerkki 1:

Piraatti-Pate kutsutaan Kuuran 10-vuotisjuhliin. Hän ohjeistaa kahdeksalle osallistujalle miekkataistelua pehmomiekoilla. Ensin jokainen osallistuja saa keksiä itselleen hurjan merirosvo-nimen ja askarrellaan kaikille nimikyltit. 

Ohjelman kesto: 1-1,5h

Hinta: 119€  (sis. alv.) + mahdolliset matkakulut 

 

Esimerkki 2:

Kuningatar Timanttitukka ja Prinsessa Hattarahius kutsutaan Havun 7-vuotisjuhliin. Aluksi Kuningatar Timanttitukka pitää oppitunnin prinsessana olosta ja opetellaan kuninkaallista etikettiä sekä tanssia. Prinsessakouluun osallistuneille jaetaan todistus. Sen jälkeen Prinsessa Hattarahius ohjeistaa ystävyyskorujen tekoa 10 osallistujalle.

Ohjelman kesto: n. 2h

Hinta: 179€ (sis. alvin) + matkakulut

 

Esimerkki 3:

Sulo haluaa pitää askartelusynttärit 10 henkilölle Ulottuvuusmatkojen toimitilalla. Ohjelmaan kuuluu hamahelmikorujen tekoa, musiikin kuuntelua sekä herkkujen syöntiä.

Synttäreiden kesto: 2-3h

Hinta: 159€ (sis. alvin) + herkut sopimuksen mukaan

 

Seikkailurata isolle ryhmälle

Tilaa pienelle tai isolle ryhmälle todellinen elämys, jossa seikkaillaan raittiissa ulkoilmassa joko meidän tai tilaajan valitsemassa paikassa! Seikkailurata valmistellaan tilaajan toiveiden mukaan ja siihen voi sisällyttää haluamiaan tavoitteita, kuten ryhmäyttäminen, yhteistyötaidot tai oppiminen - tai ehkä ihan vaan hauskanpito! Seikkailuradoissa eläydytään usein tarinaan keksityn roolihahmon näkökulmasta ja ratkaistaan radalla tulevat pulmat yhdessä muun ryhmän kanssa.

 

Esimerkki 1:

Nuorten leirille tilataan seikkailurata, jonka tavoitteena on ryhmäyttää nuoria sekä päästä harjoittelemaan ryhmän ohjaamista. Radalla ryhmä on joukko selviytyjiä, jotka elävät maailmanlopun jälkeisessä maailmassa, jossa mutatoituneet eläimet, säteily ja hengissä selviytyminen ovat arkipäivää. Jokainen osallistuja saa valmiin hahmon, jonka saappaissa kulkee radan ajan. Ryhmä on saanut tehtäväkseen etsiä säteilynpoistokoneen puuttuneet osat, jotta voivat viljellä puhdasta ruokaa. Heidän oppaanaan toimii paikallinen kauppias.

 

Radan aikana vastaan tulee teemaan liittyviä ongelmia, kuten pomminpurkua ja ryöväreitä, joista selvitäkseen on parasta laittaa mielikuvitus liikkeelle! 

Ryhmäkoko: 10-20 hlöä per seikkailu

Kesto: 1,5h/seikkailuryhmä, ryhmiä päivän aikana 4 kpl

Hinta: 1500€ (sis. alvin) + matkakulut

Ohjattu peli-ilta ystäväporukalle

Onko ajatuksissa rennot illanistujaiset tai syntymäpäivät kaveriporukalla? Haluaisitteko kerrankin jotain erilaista yhteistä tekemistä? Tilaa Ulottuvuusmatkoilta yksityinen peli-ilta, jossa ohjaaja(t) tulevat juhlapaikalle tai vaihtoehtoisesti juhlaväki saapuu Ulottuvuusmatkojen tiloihin. Illan aikana ohjaaja(t) opettavat muutamia lautapelejä tai ohjaavat matalan kynnyksen pöytäroolipelin ryhmälle.

 

Esimerkki 1:

Kahdeksan henkilön porukka viettää rentoja illanistujaisia mökillä ja ovat tilanneet Ulottuvuusmatkoilta kaksi ohjaajaa ohjaamaan erilaisten lautapelien pelaamista. Iltaan kuuluu 2-3 erilaista lautapeliä, jotka ohjaajat tuovat mukanaan kiinnostuksenkohteiden mukaan. 

 

Kesto: 3h

Hinta: 149€ (sis. alvin) + matkakulut

 

Esimerkki 2:

 

Kuuden henkilön porukka viettää virkistysiltaa ja ovat tilanneet pöytäroolipelin pelautuksen muun tekemisen ohelle. He saapuvat Ulottuvuusmatkojen tilalle ja saavat tehdä omat roolihahmot ja seikkailla yhteisöllisen tarinankerronnan keinoin valitsemassaan maailmassa ohjaajan toimiessa pelinjohtajana. Osallistujilla ei tarvitse olla mitään kokemusta roolipelien pelaamisesta etukäteen.

Kesto: 2-3h

Hinta: 129€ (sis. alvin)

 

Maskeerausta pienelle ryhmälle 

Järjestämme maskeerausta tai kasvomaalauksia tapahtumissa, mutta myös opetamme sitä ryhmille tai teemme tilauksesta yksilöllisiä maskeerauksia esimerkiksi juhliin tai kuvauksiin. Ulottuvuusmatkojen päämaskeeraaja Mira on harrastanut maskeerausta lähes viisitoista vuotta ja pitänyt useita kursseja aiheesta. Hän on toteuttanut maskeerauksia niin elokuvatoteutuksiin kuin isoihin tapahtumiinkin. 

Esimerkki 1:

Kasvomaalausta isoon tapahtumaan esimerkiksi festareille tai messuille non-stop -tyylillä. Vaihtoehtoisesti ihania glittermeikkejä ympäristöystävällisin ekoglitterein. 

Hinta: alk. 60€/h (sis.alv.)

Esimerkki 2:

Neljän hengen porukka on lähdössä viettämään halloween-juhlia. He ovat tilanneet kaikille zombie-henkiset tehostemaskeeraukset. Ryhmä saapuu paikalle Ulottuvuusmatkojen tilalle, jossa heidät maskeerataan juhlakuntoon. 

Kesto: 2h

Hinta: 99€ (sis.alv.)

Esimerkki 3:

Edellisen esimerkin porukka haluaa oppia itse tekemään tehostemaskeeraukset. Ulottuvuusmatkojen maskeeraaja opettaa heille tehostemaskeerauksen perusteita, ideoita zombie-maskeeraukseen ja lopuksi jokainen toteuttaa itselleen tai kaverilleen pareina zombie-meikit. 

Kesto: 3h

Hinta: 129€ (sis.alv.)

Lisähinnasta jokaiselle oma kotiin vietävä zombie-maskeeraussetti tai perusmaskeeraussetti, joiden sisältö sovitaan erikseen. 

Pehmomiekkailua

Tilaa Ulottuvuusmatkoilta hurja taisteluturnaus pienryhmälle, jossa pääset lyömään kavereita miekalla ilman viiltohaavoja ja päiden katkontaa! Miekat ovat pehmustettuja ja turvallisia ilman lisäsuojaa, mutta pienempiä mustelmia saattaa taistelun tohinassa toki tulla. Pehmomiekkailu eli boffaus sopii kaiken ikäisille ja taatusti saa hien virtaamaan. Taistelut voidaan järjestää sekä sisä- että ulkotiloissa.

 

Esimerkki:

Työporukka on tilannut hieman taukoliikuntaa kokouksen kylkeen. Ulottuvuusmatkojen ohjaaja tuo mukanaan kahdeksalle henkilölle pehmomiekat, opettaa niiden käyttöä ja erilaisia taistelutekniikoita niiden kanssa. Ryhmä pääsee verryttelemään miekkailun merkeissä ja erilaisia turnaustekniikoita kokeillen ohjaajan opastuksella. 

Kesto: 1h

Hinta: 149€  (sis.alv.)

Käsityö- ja askartelutekniikoita

Haluatko opetella uuden käsityö- tai askartelutekniikan, saada mukavaa tekemistä illanistujaisiin tai vaikka messuille yrityksesi edustuspöydän yhteyteen? Osaamme lukuisan määrän eri tekniikoita ja menetelmiä, joita opetamme yksityisesti tai ryhmille joko asiakkaan omassa lokaatiossa tai meidän toimitiloillamme. Pystymme räätälöimään ammattitaidolla askartelua eri ikäisten ja tasoisten ryhmille joko koko illan kestäväksi pajaksi tai isomman tapahtuman non-stop -tyyppiseksi pajaksi tai kaikkea siltä väliltä! 

 

Hinnat riippuvat materiaaleista ja työtavoista. 

Muut tekniikat ja lyhytkurssit

Voit kysyä lisää myös seuraavista:

  • Maskeeraus

  • Musiikkityöpajat

  • Videoiden kuvaaminen

  • Videoiden editointi

  • Draamatyöskentely ja ilmaisu

  • Liveroolipelaaminen eli larppaaminen / larppaus

Apua miten paljon juttuja! 

Etkö tiedä mistä lähteä liikkeelle? Ota meihin yhteyttä, niin keskustellaan ja suunnitellaan yhdessä mieleinen kokonaisuus juuri sinun tapahtumaasi! 

 

OTA YHTEYTTÄ

Lähetetään viestiä ulottuvuuteen 404X3... Viesti lähetetty, kiitos!

UM_Blacktext_2.png

MATKATOIMISTOSI ULOTTUVUUKSIEN VÄLILLÄ