• Instagram

Haltin Taikakoulu

Haltin taikakoulu

Suomen oma shamanistinen taikakoulu

"Kaukana pohjoisessa Suomessa, suomineidon käsivarren päässä, lähellä Norjan rajaa, sijaitsee Suomen korkein kohta: Halti. Halti-tunturi on suomalaisille mystinen ja pyhä paikka, mutta monikaan ei tiedä sen suurinta salaisuutta. Tunturin lähistöllä, kaukana kaikesta muusta sijaitsee nimittäin Haltin taikakoulu. Siellä suomalaiset noidat ja velhot saavat laadukasta opetusta maan parhailta opettajilta. Haltin taikakoulu on piilotettu ovelasti ei-taikovilta ihmisiltä, eikä sitä voida löytää, ellei sen sijaintia tiedä."

Tuleva Haltin Taikakoulun toiminta

Haltin Taikakoulun päiväleiri talvilomalla

Koska: Ma-Ti 1.-2.3. klo 10-16 
Hinta: 80€ (sis. lämmin ruoka molempina päivinä)
Ikäraja: 7-15 v.
Ilmoittautuminen päättyy to 25.2.2021 klo 23:59

Oletko aina halunnut taikakoulun oppilaaksi? Nyt se on mahdollista! Kaksi päivää maagisia oppitunteja, pelejä, leikkejä ja askartelua Haltin taikakoulun opettajien opastuksella! 
 

Haltin taikakoulu-päiväleirillä tutustutaan Suomen taikamaailmaan ja etsitään 
jokaisen oma sisäinen noita/velho. L
eiri kestää 6h molempina päivinä, ei yöpymismahdollisuutta. Päivän aikana tarjoillaan lämmin ruoka ja allergiat ja ruokavaliot otetaan huomioon. Omat eväät (ja taikakouluun sopiva asustus) myös sallittu! 

 

>> ILMOITTAUDU TÄSTÄ <<
 

Haltin Taikakerho 8.1. alkaen

Haltin taikakerhoon kokoonnutaan viikottain tutustumaan Suomen taikamaailmaan. Luvassa askartelua, pelailua sekä heittäytymistä taikamaailman syövereihin puolentoista tunnin ajan. Jokainen kerhokerta on yksittäinen kokonaisuus, joten ei haittaa, vaikka et pääse jokaiseen mukaan. 

Kerho järjestetään perjantaisin klo 16:00-17:30

Kerhoon on ilmoittautuminen auki 6.1. saakka. Ilmoittautuminen on sitova, eli mikäli et voi osallistua johonkin kertaan, pyydämme ilmoittamaan siitä meille. Vaadimme ilmoittautumisen koronatilanteen lisäksi myös siksi, että saamme yhteystiedot ja allergiat vaivattomasti kerättyä. Pandemia-ajan vuoksi kerhokerrat ovat suunniteltu niin, ettei sairastumisen takia jää jälkeen, vaikka joutuisi olemaan kerran tai kaksi pois. Noudatamme viranomaisten määräyksiä pandemiatilanteessa ja järjestämme mukavaa yhdessä tekemistä turvallisesti.

Maailmantilanteesta johtuen tarjoamme myös eri hintaisia Halti-passeja, jos koko kevään passin hankkiminen arveluttaa tautitilanteiden takia. Ilmoittautuneet voivat ostaa oman passinsa tilalta ensimmäisen kerhokerran alussa. Mahdollisuuksen mukaan voimme lähettää myös laskun.

15€/kerta

70€/5 krt (norm. 75€)

135€/10 krt (norm. 150€)

255€/koko kevät (norm. 300€)

Ilmoittautuminen on suljettu. Mikäli olet kiinnostunut, laita viestiä! 

8.1. Tutustumista maailmaan ja osallistujiin

15.1. Hahmon luomista

22.1. Pöytäroolipeli

29.1. Oppitunti

5.2. Askartelu

12.2. Oppitunti

19.2 EI KERHOA

26.2. Pöytäroolipeli

5.3. TALVILOMA, EI KERHOA

12.3. Oppitunti

19.3. Oppitunti

26.3. Askartelu

2.4. Pöytäroolipeli

9.4. Pöytäroolipeli

16.4. Oppitunti

23.4. Askartelu

30.4. Oppitunti/vappukemut

7.5. Oppitunti

14.5. Haltin taikakoulun leikkejä

21.5. Askartelu

28.5. Ukonvakat

4.6. Special kerta

Koulun tuvat

Suomalaisessa taikakoulussa on neljä tupaa, joihin oppilaat jaetaan. Nämä tuvat ovat Sudenhammas, Poronsarvi, Riekonkieppi sekä Naalinhäntä. Oppilaat jaetaan tupiin Väinämöisen kanteleen avulla – oppilas asettaa kämmenensä kanteleen päälle ja kannel soittaa sen tuvan tunnussävelen, johon oppilas kuuluu.

Sudenhampaaseen kuuluvat ne, joilta ei puutu rohkeutta ja intoa. He uskaltavat tuoda asiansa esille, ja protestoivat mikäli kokevat vääryyttä.

Poronsarvi on tunnollisille, koulunsa vakavasti ottaville oppilaille. He ovat tiukoissakin tilanteissa kylmän rauhallisia, sillä he tietävät paljon eri asioista.

Riekonkieppi on niille, jotka pitävät ystävät lähellään ja auttavat muita mielellään. Riekonkieppiläisistä saa lojaaleja ystäviä, jotka eivät hylkää pahimmallakaan hetkellä.

Naalinhäntä sopii taas niille, joilta ei puutu viekkautta ja halua menestyä kaikessa mihin ryhtyy. Naalinhäntäläiset ovatkin kunnianhimoisia ja heitä näkee usein korkeiden palkkalistojen ammateissa.

Tupien vaakunat ja Haltin Taikakoulun logo ©Heini Koskinen 

MATKATOIMISTOSI ULOTTUVUUKSIEN VÄLILLÄ

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Ulottuvuusmatkat oy

ulottuvuusmatkat@gmail.com

044 988 2860

© 2020 Mira Suovanen