top of page
  • Instagram

Haltin Taikakoulu

Halti_logo_noback.png

Haltin taikakoulu

Suomen oma shamanistinen taikakoulu

"Kaukana pohjoisessa Suomessa, suomineidon käsivarren päässä, lähellä Norjan rajaa, sijaitsee Suomen korkein kohta: Halti. Halti-tunturi on suomalaisille mystinen ja pyhä paikka, mutta monikaan ei tiedä sen suurinta salaisuutta. Tunturin lähistöllä, kaukana kaikesta muusta sijaitsee nimittäin Haltin taikakoulu. Siellä suomalaiset noidat ja velhot saavat laadukasta opetusta maan parhailta opettajilta. Haltin taikakoulu on piilotettu ovelasti ei-taikovilta ihmisiltä, eikä sitä voida löytää, ellei sen sijaintia tiedä."

Haltin taikakoulu on Ulottuvuusmatkojen oma fiktiivinen maailma, joka sisältää taikuutta, suomalaista kansanperinnettä ja mytologiaa. Se on ottanut inspiraationsa Harry Potter-maailmasta sekä Kalevalasta, mutta muotoutunut vuosien saatossa omaksi maailmakseen. Haltin taikakoulu on suomalainen opinahjo, jossa pääsee opiskelemaan mm. loitsuja, taikajuomia, ennustamista sekä luonnontaikuutta eli shamanismia. 

Tuleva Haltin Taikakoulun toiminta

NUORTEN TALVILEIRI

Haltin taianomaisiin tunnelmiin pääsee tutustumaan helmikuun lopulla nuorten yöleirillä!

HALTIN TAIKAKOULU - TALVEN YÖLEIRI 

Haltin Taikaleiri pe-su 24.-26.02.2023 Hämeenlinnassa (Vanajantie 10A)

Hinta: 250€ (sis. alvin, ohjelman, yöpymisen sekä ruokailut). 

NYT KAVERIALE! Ilmoittaudu mukaan kaverin tai sisaruksen kanssa, niin saat -25€ alennusta.

Muista ilmoittaa mahdollinen alennus ilmoittautuessasi.


Sisarus- tai kaverialennus: -25€/hlö normaalihinnasta 
Ikäsuositus: 11-18 v.

 

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. 

ILMOITTAUTUMINEN AUKI NYT!

Haltin Taikakoulun yöleirillä pääset maagisille oppitunneille taikakoulun oppilaana, askartelemaan, pelaamaan, leikkimään ja retkeilemään koulun opettajien opastuksella uniikissa Suomen taikamaailmassa. Leirin aikana tarjoillaan päivittäin aamu- ja iltapala, sekä kaksi lämmintä ruokaa allergiat ja ruokavaliot huomioon ottaen. Yöpyminen tapahtuu omissa tiloissamme lattiamajoituksella. Omat eväät ja tietysti taikakouluun sopiva asustus ovat myös sallittuja ja tarvittaessa meiltä saa lainaan kaavun!  

IMG_20201217_160341.jpg

Koulun tuvat

Suomalaisessa taikakoulussa on neljä tupaa, joihin oppilaat jaetaan. Nämä tuvat ovat Sudenhammas, Poronsarvi, Riekonkieppi sekä Naalinhäntä. Oppilaat jaetaan tupiin Väinämöisen kanteleen avulla – oppilas asettaa kämmenensä kanteleen päälle ja kannel soittaa sen tuvan tunnussävelen, johon oppilas kuuluu.

Sudenhammas_edited.png
Poronsarvi_edited.png
Riekonkieppi_edited_edited.png
Naalinhäntä_edited.png

Sudenhampaaseen kuuluvat ne, joilta ei puutu rohkeutta ja intoa. He uskaltavat tuoda asiansa esille, ja protestoivat mikäli kokevat vääryyttä.

Poronsarvi on tunnollisille, koulunsa vakavasti ottaville oppilaille. He ovat tiukoissakin tilanteissa kylmän rauhallisia, sillä he tietävät paljon eri asioista.

Riekonkieppi on niille, jotka pitävät ystävät lähellään ja auttavat muita mielellään. Riekonkieppiläisistä saa lojaaleja ystäviä, jotka eivät hylkää pahimmallakaan hetkellä.

Naalinhäntä sopii taas niille, joilta ei puutu viekkautta ja halua menestyä kaikessa mihin ryhtyy. Naalinhäntäläiset ovatkin kunnianhimoisia ja heitä näkee usein korkeiden palkkalistojen ammateissa.

47.Haltin taikakoullu _ Kuvaaja Pilar Ra

Tupien vaakunat ja Haltin Taikakoulun logo ©Heini Koskinen 

UM_Blacktext_2.png

MATKATOIMISTOSI ULOTTUVUUKSIEN VÄLILLÄ

bottom of page