• Instagram

Haltin Taikakoulu

Halti_logo_noback.png

Haltin taikakoulu

Suomen oma shamanistinen taikakoulu

"Kaukana pohjoisessa Suomessa, suomineidon käsivarren päässä, lähellä Norjan rajaa, sijaitsee Suomen korkein kohta: Halti. Halti-tunturi on suomalaisille mystinen ja pyhä paikka, mutta monikaan ei tiedä sen suurinta salaisuutta. Tunturin lähistöllä, kaukana kaikesta muusta sijaitsee nimittäin Haltin taikakoulu. Siellä suomalaiset noidat ja velhot saavat laadukasta opetusta maan parhailta opettajilta. Haltin taikakoulu on piilotettu ovelasti ei-taikovilta ihmisiltä, eikä sitä voida löytää, ellei sen sijaintia tiedä."

Tuleva Haltin Taikakoulun toiminta

Lokakuussa vietetään kolme päivää ja kaksi yötä Haltin taianomaisissa tunnelmissa Hämeenlinnassa!

 

HALTIN TAIKAKOULU - SYKSYN YÖLEIRI 

Haltin Taikaleiri 21.-23.10. Hämeenlinnassa
Leiri alkaa to klo 14:00 ja loppuu la klo 18:00
Hinta: 230€ (sis. ohjelman, yöpymisen sekä ruokailut)
Ikäsuositus: 9-16 v.

Ilmoittautuminen päättyy su 10.10.2021 klo 23:59

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. 

Haltin Taikakoulun yöleirillä pääset maagisille oppitunneille taikakoulun oppilaana, askartelemaan, pelaamaan, leikkimään ja retkeilemään koulun opettajien opastuksella uniikissa Suomen taikamaailmassa. Päivän aikana tarjoillaan aamu- ja iltapala, sekä kaksi lämmintä ruokaa allergiat ja ruokavaliot huomioon ottaen. Yöpyminen tapahtuu omissa tiloissamme lattiamajoituksella. Omat eväät ja tietysti taikakouluun sopiva asustus ovat myös sallittuja ja tarvittaessa meiltä saa lainaan kaavun! 

Syysleirin erikoisuutena on leirin aikana vietettävä kekri. Valmistaudumme yhdessä juhlaan tekemällä koristeita ja valmistamalla herkkuja juhlaa varten! Luvassa on vuodenaikaan sopivaa jännittävää tekemistä pimeällä pihamaalla ja yksi oppitunneistakin pidetään vasta hämärän laskeuduttua...  

IMG_20201217_160341.jpg

Koulun tuvat

Suomalaisessa taikakoulussa on neljä tupaa, joihin oppilaat jaetaan. Nämä tuvat ovat Sudenhammas, Poronsarvi, Riekonkieppi sekä Naalinhäntä. Oppilaat jaetaan tupiin Väinämöisen kanteleen avulla – oppilas asettaa kämmenensä kanteleen päälle ja kannel soittaa sen tuvan tunnussävelen, johon oppilas kuuluu.

Sudenhammas.jpg
Poronsarvi.jpg
Riekonkieppi.jpg
Naalinhäntä.jpg

Sudenhampaaseen kuuluvat ne, joilta ei puutu rohkeutta ja intoa. He uskaltavat tuoda asiansa esille, ja protestoivat mikäli kokevat vääryyttä.

Poronsarvi on tunnollisille, koulunsa vakavasti ottaville oppilaille. He ovat tiukoissakin tilanteissa kylmän rauhallisia, sillä he tietävät paljon eri asioista.

Riekonkieppi on niille, jotka pitävät ystävät lähellään ja auttavat muita mielellään. Riekonkieppiläisistä saa lojaaleja ystäviä, jotka eivät hylkää pahimmallakaan hetkellä.

Naalinhäntä sopii taas niille, joilta ei puutu viekkautta ja halua menestyä kaikessa mihin ryhtyy. Naalinhäntäläiset ovatkin kunnianhimoisia ja heitä näkee usein korkeiden palkkalistojen ammateissa.

47.Haltin taikakoullu _ Kuvaaja Pilar Ra

Tupien vaakunat ja Haltin Taikakoulun logo ©Heini Koskinen 

UM_Blacktext_2.png

MATKATOIMISTOSI ULOTTUVUUKSIEN VÄLILLÄ