top of page

Elämyksiä, juhlia, virkistyspäiviä ja teematoimintaa!

Tila tapahtumalle, juhlalle, kerholle, kurssille, työpajalle tai palaverille?

Kaipaatko kokous- tai juhlatilaa tai haluaisitko järjestää jonkin kurssin? Yli 100m2 toimitilamme on täysin muunneltavissa toiveiden mukaan esimerkiksi postapokalyptiseksi bunkkeriksi, avaruusalukseksi, yksisarvisparatiisiksi, velhon mökiksi, esiintymistilaksi tai moniin muihin eri teemoihin. Tilaan on mahdollista saada värivaloja, äänilaitteisto ja videotykki. Tilassa on runsaasti pöytätilaa läppäreille, askartelulle tai käsitöille, tarvittaessa lattiatilan saa tyhjäksi ja tanssisalina toimineen tilan muunnettua sopivaksi vaikka ilmaisuharjoituksiin tai joogaamiseen!

 

Pöytätilaa on noin 30-40 henkilölle, toiminnallisempaan ohjelmaan tila sopii parhaiten 15-25 hengelle. Tilassa on myös langaton nettiyhteys. Tiloihin kuuluu myös wc ja pieni keittiö. 

Lisämaksusta järjestämme myös ohjelmaa omaan tapahtumaasi, esimerkiksi rentoutuksen, taidetuokion tai väliaikaverryttelyn, sekä kahvitarjoilun tai välipalan, mutta voit tuoda myös omat tarjoilusi. Tilaa pystyy käyttämään mihin vuorokaudenaikaan tahansa, mutta tiloissa ei voi yöpyä. 

Tilat
image.png
UM_Blacktext_2.png

MATKATOIMISTOSI ULOTTUVUUKSIEN VÄLILLÄ

bottom of page