Info

Keitä olemme? 

Ulottuvuusmatkat Oy on kahden Ohjaustoiminnan artenomin ja pelinörtin unelma, joka lähti liikkeelle yhdistystoiminnan kautta. Yksi Suomen suurimmista roolipeliyhdistyksistä Todellisuuspakolaiset ry syntyi vuonna 2016 ponnahduslaudaksi ammattitaitoiselle peli- ja elämysalan toiminnalle Miran aloitteesta. Kokemuksen kerryttyä muutaman vuoden Jutta ja Mira päättivät startata rakettimoottorit ja kiitää yrittäjyyden warppiin!

Heti alusta alkaen oli selvää, että elämystoiminnan lisäksi haluttiin tarjota pelitilat Hämeenlinnan pöytäpelaajille. Neljä vuotta yhdistystoiminnassa näytti hyvin sen, miten vaikeaa paikallisilla lauta-, kortti- ja figupelaajilla oli saada tiloja käyttöönsä peli-iltoja ja turnauksia varten. 

Toinen osa toimintaa; elämykset, tapahtumat ja omien taitojen jakaminen muille kerho- ja kurssimuodossa virtaa molempien glittersuonissa luonnostaan! Sekä Jutta että Mira ovat järjestäneet ennenkin kerhoja, kursseja, leirejä, koulutuksia ja erikokoisia tapahtumia kaiken ikäisille. Yhdistystoiminnan puitteissa he ovat suunnitelleet erilaisia toiminnallisia kokonaisuuksia mm. seurakunnille, kouluille, Museovirastolle, 4H:lle, Hämeenlinnan kaupungin nuorisopalveluille, Setlementtiliitolle ja Mannerheimin Lastensuojeluliitolle. 

JUTTA KOSKINEN

Elämystuottaja, hobitti, taloussoturi

Ohjaustoiminnan artenomi (AMK)

MIRA SUOVANEN

Elämystuottaja, markkinointikyborgi, tähtilaivan kapteeni, SoMe - prinsessa

Ohjaustoiminnan artenomi (AMK)

MATKATOIMISTOSI ULOTTUVUUKSIEN VÄLILLÄ

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Ulottuvuusmatkat oy

ulottuvuusmatkat@gmail.com

044 988 2860

© 2020 Mira Suovanen