Info

IMG_20200401_202633_754.jpg

Yrityksen syntytarina 

Ulottuvuusmatkat Oy on kahden Ohjaustoiminnan artenomin ja pelinörtin unelma, joka lähti liikkeelle yhdistystoiminnan kautta. Yksi Suomen suurimmista roolipeliyhdistyksistä Todellisuuspakolaiset ry syntyi vuonna 2016 ponnahduslaudaksi ammattitaitoiselle peli- ja elämysalan toiminnalle Miran aloitteesta. Kokemuksen kerryttyä muutaman vuoden Jutta ja Mira päättivät startata rakettimoottorit ja kiitää yrittäjyyden warppiin!

Elämykset, tapahtumat, pelillisyys ja omien taitojen jakaminen muille kerho- ja kurssimuodossa virtaa molempien glittersuonissa luonnostaan! Sekä Jutta että Mira ovat järjestäneet ennenkin kerhoja, kursseja, leirejä, koulutuksia ja erikokoisia tapahtumia kaiken ikäisille. Yhdistystoiminnan puitteissa he ovat suunnitelleet erilaisia toiminnallisia kokonaisuuksia mm. seurakunnille, kymmenille kouluille, Museovirastolle, 4H:lle, Hämeenlinnan kaupungin nuorisopalveluille, Setlementtiliitolle ja Mannerheimin Lastensuojeluliitolle. 

IMG_20180615_075345_436.jpg

JUTTA KOSKINEN

Elämystuottaja, hobitti, taloussoturi

Ohjaustoiminnan artenomi (AMK)

Jutan erikoisosaamiseen kuuluu ilmaisumenetelmät, tapahtuma- ja elämystuotanto. Hän on Haltin Taikakoulun alkuperäinen luoja ja hänellä on runsaasti kokemusta muun muassa lasten ja nuorten ohjaamisesta sekä nuokkareilla, että isoilla leireillä. 

Jutan suosikkeihin kuuluu muun muassa Taru Sormusten Herrasta ja Harry Potter. Hän uppoutuu mielellään opiskelemaan suomalaista mytologiaa tai pelaamaan Witcheriä! 

Watercolor Butterfly 14
20180811_143215.jpg

MIRA SUOVANEN

Elämystuottaja, markkinointikyborgi, SoMe - prinsessa

Ohjaustoiminnan artenomi (AMK)

Miran erikoisosaamiseen kuuluu luovat menetelmät ilmaisusta kädentaitoihin ja maskeeraukseen. Hän on järjestänyt useita isoja yleisötapahtumia ja liveroolipelejä, sekä kymmeniä pienempiä tapahtumia. 

Miran suosikkeihin kuuluu muun muassa Cyberpunk ja Fallout. Miralla on oma Youtube-kanava, jonka lisäksi hänet löytää usein erilaisten tapahtumien avustajatiimistä koordinoimasta muita avustajia, lavastamasta tai maskeeraamasta. 

Watercolor Butterfly 14
 

Ulottuvuusmatkat mediassa

Blue Butterfly
 

Mihin ulottuvuuteen sinä lähtisit?  Hämeen Yrittäjät 14.12.2020

Pelipaikka, larppitarvikevarasto ja pelipalvelua yhdestä kammiosta Roolipeliblogi Loki 10.11.2020

Kimbleä ja Monopolia pelataan nyt verkossa, kun tutut peliporukat kohtaavat etänä (maksullinen artikkeli) Hämeen Sanomat 10.5.2020

Cute Monster

Ulottuvuusmatkat oy

ulottuvuusmatkat@gmail.com

Vanajantie 10 A, 13110 Hämeenlinna

044 988 2860

3126788-3

 

Tylsää, mutta tarpeellista!

Miten käytämme henkilötietojasi?

Rekisteriseloste on EU:n tietosuoja-asetuksen mukainen asiakirja, jossa kerrotaan mitä tietoja asiakkaista kerätään, mihin tietoja käytetään ja minne niitä kerätään. Rekisteriseloste tulee olla näkyvillä organisaatioissa, jotka keräävät henkilötietoja esimerkiksi ilmoittautumisten yhteydessä. Lyhyesti meidän henkilötietorekisteristä; meille annetut tiedot ovat vain yrityksen johdon (Mira Suovanen ja Jutta Koskinen) nähtävillä. Tietoja käytetään toiminnasta tiedottamiseen ja markkinointiin. Mikäli toiminnan päätyttyä et halua meiltä markkinointiviestejä, voit koska tahansa pyytää meitä poistamaan tietosi rekisteristä joko sähköpostilla, Facebookin tai Instagramin yksityisviestillä tai nettisivuilta löytyvän yhteydenottokaavakkeen kautta. 

Henkilötietorekisteri-1.png
UM_Blacktext_2.png

MATKATOIMISTOSI ULOTTUVUUKSIEN VÄLILLÄ