top of page

Info

Yrityksen syntytarina 

Ulottuvuusmatkat Oy on kahden Ohjaustoiminnan artenomin (AMK) ja pelinörtin unelma, joka lähti liikkeelle yhdistystoiminnan kautta. Yksi Suomen suurimmista roolipeliyhdistyksistä Todellisuuspakolaiset ry syntyi vuonna 2016 ponnahduslaudaksi ammattitaitoiselle peli- ja elämysalan toiminnalle Miran aloitteesta. Kokemuksen kerryttyä muutaman vuoden Jutta ja Mira päättivät startata rakettimoottorit ja kiitää yrittäjyyden warppiin!

Elämykset, tapahtumatuottajuus, pelillisyys ja ihmisryhmien ammattitaitoinen ohjaaminen virtaa molempien glittersuonissa luonnostaan! Sekä Jutta että Mira ovat järjestäneet ennenkin kerhoja, kursseja, leirejä, koulutuksia ja erikokoisia tapahtumia kaiken ikäisille jo yli vuosikymmenen. Yhdistystoiminnan puitteissa he ovat suunnitelleet erilaisia toiminnallisia kokonaisuuksia mm. seurakunnille, kouluille, museoille, yhdistyksille ja nuorisotoimelle.

20210508_175343.jpg

Jutta Koskinen

Kulttuurituottaja, hobitti, taloussoturi

20210508_175442.jpg

Mira Suovanen

Kulttuurituottaja, markkinointikyborgi, some-prinsessa

Jutan erikoisosaamiseen kuuluu ilmaisumenetelmät, tapahtuma- ja elämystuotanto. Hän on Haltin Taikakoulun alkuperäinen luoja ja hänellä on runsaasti kokemusta muun muassa lasten ja nuorten ohjaamisesta sekä nuokkareilla, että isoilla leireillä. 

Jutan suosikkeihin kuuluu muun muassa Taru Sormusten Herrasta ja Harry Potter. Hän uppoutuu mielellään opiskelemaan suomalaista mytologiaa tai pelaamaan Witcheriä! 

Miran erikoisosaamiseen kuuluu luovat menetelmät ilmaisusta kädentaitoihin ja maskeeraukseen. Hän on myös järjestänyt kymmeniä isoja yleisötapahtumia ja liveroolipelejä, sekä toistasataa pienempää tapahtumaa. 

Miran suosikkeihin kuuluu muun muassa Cyberpunk ja Fallout. Mira tekee videoita Youtubeen ja TikTokiin, jonka lisäksi hänet löytää usein erilaisten tapahtumien avustajatiimistä koordinoimasta muita avustajia, lavastamasta tai maskeeraamasta. 

Media

Ulottuvuusmatkat mediassa

1667321040308.jpg

Jutta Koskinen: ”Samaistun eniten hobittiin”

Hamk.fi 02.11.2021

Mihin ulottuvuuteen sinä lähtisit? 

Hämeen Yrittäjät 14.12.2020

Pelipaikka, larppitarvikevarasto ja pelipalvelua yhdestä kammiosta 

Roolipeliblogi Loki 10.11.2020

Kimbleä ja Monopolia pelataan nyt verkossa, kun tutut peliporukat kohtaavat etänä (maksullinen artikkeli)

Hämeen Sanomat 10.5.2020
 

Rekisteriseloste

Miten käytämme henkilötietojasi?

Rekisteriseloste on EU:n tietosuoja-asetuksen mukainen asiakirja, jossa kerrotaan mitä tietoja asiakkaista kerätään, mihin tietoja käytetään ja minne niitä kerätään. Rekisteriseloste tulee olla näkyvillä organisaatioissa, jotka keräävät henkilötietoja esimerkiksi ilmoittautumisten yhteydessä. Lyhyesti meidän henkilötietorekisteristä; meille annetut tiedot ovat vain yrityksen johdon (Mira Suovanen ja Jutta Koskinen) nähtävillä. Tietoja käytetään toiminnasta tiedottamiseen ja markkinointiin. Mikäli toiminnan päätyttyä et halua meiltä markkinointiviestejä, voit koska tahansa pyytää meitä poistamaan tietosi rekisteristä joko sähköpostilla, Facebookin tai Instagramin yksityisviestillä tai nettisivuilta löytyvän yhteydenottokaavakkeen kautta. 

Henkilötietorekisteri-1.png
UM_Blacktext_2.png

MATKATOIMISTOSI ULOTTUVUUKSIEN VÄLILLÄ

bottom of page