Peliviikko_fbbanneri (1).png

Peliviikko 9.-15.11.2020

"Kansallisesta Pelipäivästä nopeasti kaikkien yhteiseksi Peliviikoksi laajentunut teemaviikko on nostanut pelaamiseen liittyviä teemoja julkiseen keskusteluun jo kymmenen vuoden ajan!

Peliviikolla 9.-15.11.2020 järjestetään lukuisia tapahtumia eri puolilla Suomea ja verkossa, joissa pelataan esimerkiksi lautapelejä, roolipelejä, konsolipelejä ja tietokonepelejä, sekä tutustutaan pelikulttuuriin luentojen ja työpajojen muodossa."

Peliviikon nettisivut

Ulottuvuusmatkojen Peliviikon Facebook -tapahtuma

 

Ulottuvuusmatkojen pelitila on perustettu alunperin, jotta voimme tarjota nörttimielisille pelaajille paikan, jossa pelata, viettää aikaa ja hengailla kaltaistensa kanssa. Pelaajien yhteinen olohuone, jossa voi ottaa rennosti ja luottaa siihen, että viikottaiset pelit kaverien kanssa saadaan pyörimään.

Peliviikko onkin meidän kaikkien yhteinen juhlaviikko ja siksi haluamme tarjota maistiaisia uudesta, sekä jo vakiintuneesta toiminnastamme kaiken ikäisille! Tsekkaa alta, mitä kaikkea on luvassa. 

 

Tiistaina

Nörttiaskartelukerho klo 18-20
Hinta 6€. sis. ohjauksen, materiaalit ja kahvin, teen tai mehun. Askarteluna kyberpunkkarin teknolasit!

 

Keskiviikkona

Peli-ilta klo 16-22

MAKSUTON. Peli-illassa pelataan pöytäpelejä! Voit tuoda mukana oman lauta-, figu-, tai korttipelisi tai käyttää Ulottuvuusmatkojen lähes kuudenkymmenen lautapelin pelikirjastoa peliseurueesi kanssa!

 

Perjantaina

Perjantaimätkyä klo 16-20

MAKSUTON. Magic The Gatheringin pelaajille oma iltansa!

 

Lauantaina

Haltin taikakoulu -roolipeli 

Hinta 5€

Roolipelistä järjestetään kaksi pelautusta, joihin molempiin mahtuu max 6 pelaajaa. 

1. pelautus on klo 11:00-13:30 ja 2. pelautus on  klo 14:00-16:30. Pelautuksen tarina on molemmilla kerroilla sama. Huom! Peliin on ennakkoilmoittautuminen. Lisätietoja ja ilmoittautuminen täällä. 

Lauantaina

Peli-ilta Cyberpunk-teemalla klo 17-24
Hinta 5 € / 6 €

Neonvaloja, nuudeleita ja nurinaa... eikun kapinaa! Vaikka Cyberpunk 2077 -videopelin julkaisua lykättiinkin, Ulottuvuusmatkat pitävät tunnelmalliset etkot asiaankuuluvin syötävin ja juotavin, koristeluin, sekä pienin ohjelmanumeroin ja pelein. Kannustamme pukeutumaan teeman mukaisesti!

 

Luvassa myös muita mukavia yllätyksiä viikon mittaan, tervetuloa pelaamaan! 

Ulottuvuusmatkojen Peliviikon ohjelma

peliviikko2020.jpg
UM_Blacktext_2.png

MATKATOIMISTOSI ULOTTUVUUKSIEN VÄLILLÄ