Elämyksiä, juhlia, virkistyspäiviä ja teematoimintaa!

Metsäretki Aulangolle nuotion ääressä shamaanirummun kuminaa kuunnellen. Etsivien ryhmä kaupungilla etsimässä vihjeitä ryöstetystä arvoesineestä. Glittermeikkejä oikeilta prinsessoilta. Maskeeraukset koko porukalle juhlissa. Yksisarvisia jakamassa yrityksesi esitteitä messuilla. Selfie -piste rekvisiittoineen tapahtumaasi. Pikakurssi roolipelien käytöstä ja vaikutuksesta nuorisotyössä. Taikaliemien oppitunti velho-opettajan toimesta. 

Kaipaako toimistosi pientä piristystä päivään tai haluatko järjestää ikimuistoiset synttärit? Järjestämme alusta asti räätälöityä toimintaa kaiken ikäisille. Toiminta voidaan järjestää sopimuksen mukaan joko Hämeenlinnan toimitilallamme, ulkona tai asiakkaan omassa lokaatiossa kodista juhlatilaan tai lähimetsään. Alla joitakin esimerkkejä toiminnasta. Ole rohkeasti yhteydessä omasta ideastasi, liikkeelle voidaan lähteä tietystä teemasta tai vaikka vain ryhmän koosta! 

ELÄMYKSET

SEIKKAILURADAT

Seikkailuradat sisältävät tietyn teeman ympärille suunnitellun toiminnallisen kokonaisuuden, jossa eri pisteillä voidaan ratkoa arvoituksia, kisailla tai kerätä tietoa. 

ELÄVÖITYS

Elävöittäjät tuovat iloa monenlaisiin tilaisuuksiin ja innostavat omalla esimerkillään heittäytymään toimintaan mukaan!

TOIMINTAPISTEET

Erilaiset luovat toimintapisteet tuovat kaikenikäisiä yhteen ja jättävät positiivisen vaikutuksen!

JUHLAT

SYNTTÄRIT

Ihania synttäreitä kaiken ikäisille! Synttäreille voidaan suunnitella yhdessä tietty teema ja erilaista toimintaa, kuten askartelua, mysteeriseikkailu kaupungilla, glittermeikkejä tai hauskoja leikkejä! 

POLTTARIT

Hurja koko päivän seikkailu tai elävöittäjien visiitti polttariporukan luo jää varmasti mieleen! Myös erilaiset koulutukset ja kurssit esimerkiksi ilmaisun, kädentaitojen tai pelien saralla ovat mukava tapa viettää rennosti polttareita!

MUUT JUHLAT

Onko joulupukki ja karaoke jo nähty juttu firman pikkujouluissa? Sukukokous kaipaisi muutakin säpinää kuin rusinoita pullassa? Ole meihin yhteydessä ja keksitään yhdessä toimintaa, joka saa porukan liekkeihin!

MUUT

TAPAHTUMAT

Ihastuttavia hahmoja tai ikimuistoisia kokemuksia leireille, festareille, markkinoille ja messuille! Luovaa ja kävijöitä osallistavaa toimintaa oman brändisi ja tavoitteidesi puitteissa.

KOULUTUKSET

Erilaiset ammattitaitoiset koulutukset ryhmille räätälöityinä kokonaisuuksina. Osaamisalueeseemme kuuluu mm. pelit, pelillisyys, luova toiminta, ilmaisu, käsityöt ja maskeeraus. Katso lisää ideoita kohdasta "Kerhot ja kurssit" tai ole rohkeasti yhteydessä! 

VIRKISTYSPÄIVÄT

Virkistystä työpaikalle tai vaikka perheelle! Virkistyspäivään voidaan suunnitella isompia tai pienempiä kokonaisuuksia mielenkiinnon kohteiden mukaan.

MATKATOIMISTOSI ULOTTUVUUKSIEN VÄLILLÄ

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Ulottuvuusmatkat oy

ulottuvuusmatkat@gmail.com

044 988 2860

© 2020 Mira Suovanen